Processing fortsätter expandera

Processing är en ledande aktör med femtio år av erfarenhet inom vattenbehandling. Bolaget är representerat och aktivt i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Processing ingår sedan januari 2019 i EnviroChemies bolagsstruktur och stärker ytterligare positionen som Nordens ledande leverantör inom vattenbehandling till offentliga badanläggningar, Industri, Process samt Lab/Medical. I EnviroChemie-strukturen är vi nu cirka 800 anställda. Processing kommer även att fungera som en lokal nordisk plattform för andra bolag inom SKion Water Group som till exempel Ovivo, Eliquo Water Group med flera.

processingwater.com
envirochemie.com
skion.de

Projektledare, Systemsäljare och Servicetekniker till Kungsbacka och Stockholm

Processing AB är inne i en expansiv fas och måste utöka personalstyrkan inom våra affärsområden: Water Treatment Solutions - med fokus på vattenrening inom Industri, Process samt Lab/Medical och Bath Solutions - med inriktning mot offentliga badanläggningar

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi tror att du har arbetat eller är skolad inom Vattenbehandling och har insikten att vattenbehandling inom våra sektorer utgör en nyckelkomponent för -
Det hållbara samhället.

Du är utåtriktad, driven och arbetar effektivt och metodiskt för att nå våra gemensamt uppsatta mål. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder Dig...
Som en viktig del i teamet på Processing får du möjlighet att vara med om en spännande tillväxtfas i en ekonomiskt stabil bolagsstruktur som ligger på absolut framkant inom vattenbehandling. I en stimulerande arbetsmiljö erbjuds du möjligheter till utveckling, dels genom vårt interna utvecklingsprogram i Kungsbacka samt genom samverkan med vårt huvudkontor i Rossdorf, nära Frankfurt i Tyskland.

Din ansökan
Du söker tjänsten via knappen ”ANSÖK” nedan. Längst ner i formuläret klickar du även i vilken av tjänsterna du söker.

Vill du också vara med på vår spännande framgångsresa på Processing AB – hör av dig redan idag!
Urval sker löpande, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. 
Din ansökan hanteras konfidentiellt.

I den här rekryteringen samarbetar Processing AB med FMR HR-partner. För mer information om respektive tjänst är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Kajsa Littorin på 0706-899051 alternativt VD Per Martin på Processing 0703-190412.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsterna direkt här >

Systemingenjör till Processing i Kungsbacka

Processing AB är inne i en starkt expansiv fas och behöver utöka Teknikenheten med en Systemingenjör. Avdelningen består idag av tre ingenjörer med ansvar för bland annat produkt- och systemval, produktutveckling, tekniskt säljstöd samt kalkylering. Du rapporterar till Enhetschef Teknik.

Din roll
Din roll som Systemingenjör blir att i huvudsak självständigt stödja företagets funktioner inom bland annat marknad, inköp och service med teknisk administration, tekniskt säljstöd och kalkylering. Du kommer även att vara involverad i avdelningens övriga uppgifter.

Arbetsuppgifter

  • Att stödja företagets olika avdelningar med relevant teknisk dokumentation som t.ex. manualer, tekniska beskrivningar, datablad, etc.
  • Stödja vid kalkylering av olika projekt.
  • Arbeta med kvalitet och miljöledningssystem för byggen (t.ex. BASTA, Sunda hus etc.)

Utbildning och kompetens

  • Relevant teknisk utbildning inom process, el eller maskin och minst 2 års yrkeserfarenhet inom något av dessa områden.
  • Du har ett genuint intresse för teknik och förmågan att snabbt sätta dig in i tekniska konstruktioner och sammanhang, gärna även praktiskt.
  • Du gillar att skriva och är duktig på att förklara tekniskt avancerade produkter på ett lättfattligt och pedagogiskt sätt.
  • God datorvana är ett krav då vi jobbar med många olika mjukvaror.
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande kunskaper, ej krav
- Kunskaper inom kvalitet- och miljöledningssystem.
- Kunskaper i CAD/konstruktion. vi jobbar i Inventor, Revit och MagiCAD.
- Kunskaper i tyska.

Personliga egenskaper
Egenskaper som vi bedömer som viktiga och framgångsrika i rollen som Systemingenjör är att du är utåtriktad, driven och arbetar effektivt och metodiskt för att nå gemensamma uppsatta mål. Vidare är du analytisk, noggrann och ansvarstagande. Du gillar att arbeta i en projektorienterad miljö, har god kommunikativ förmåga och är lätt att samarbeta med. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder Dig...
Som Systemingenjör hos oss på Processing får du möjlighet att vara en del av en spännande tillväxtfas inom en bolagsstruktur som ligger på absolut framkant inom vattenreningsområdet. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med möjligheter till yrkesmässig utveckling, dels genom vårt interna utvecklingsprogram i Kungsbacka, samt genom samverkan med vårt huvudkontor i Rossdorf, Tyskland.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Processing AB med Rekryteringskonsult Kajsa Littorin på FMR HR-partner. Önskas ytterligare information når du Kajsa på 0706-89 90 51.

Vill du också vara med på vår spännande framgångsresa på Processing AB – hör av dig redan idag! Urval sker löpande, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan hanteras konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten direkt här >