Processing fortsätter expandera

Processing AB har huvudkontor i Kungsbacka och lokalkontor i Stockholm, Falun och Piteå samt egna bolag i Norge, Danmark och Finland. Vi är idag runt 100 anställda i Norden med en omsättning på cirka 400 MSEK.

Administratör med fokus på affärssystem

Arbetsuppgifter

Som administratör med fokus på affärssystem kommer du att på vårt huvudkontor i Kungsbacka vara en viktig nyckelperson när det gäller dagligt underhåll, registervård, felsökning och att hålla ordning i vårt affärssystem VISMA Business mot hela koncernen. Med datorn som främsta arbetsredskap arbetar du i affärssystemet med löpande administrativa ärenden, systemändringar, anpassningar av systemets funktioner och användningsområden, utveckling och sköter manuella inmatningar av uppgifter t ex prisuppdateringar. Du arbetar aktivt med och analyserar informationen du tar del av. Ju mer du kommer in i rollen desto mer möjligheter finns till utökat ansvar inom IT-relaterade arbetsuppgifter.

Läs mer om tjänsten här >

Receptionist/Kontorsassistent

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med placering i Kungsbacka arbeta i receptionen, svara i telefon, stötta ekonomiavdelningen i det löpande arbetet, lägga order och vara extra resurs för försäljningsavdelningen. Du ansvarar också för vår kontorsservice som till exempel hantering av post, inköp av kontorsprodukter, vara kontaktperson för våra kontorsleverantörer/hyresgäster, behjälplig vid möten/utbildningar, m.m. Vid behov ser vi också gärna att du är med och medverkar på mässor och kundevent.

Läs mer om tjänsten här >

Inköps- och logistikchef

Arbetsuppgifter

Som inköps- och logistikchef hos Processing AB har du en strategisk tjänst med operativa inslag. Du säkerställer rutiner och processer för inköp, logistik och lagerverksamhet. I nära samarbete med VD, teknisk chef och försäljningschef begär du in offerter, utvärderar, förhandlar och kontrakterar leverantörer. Du vårdar agenturer och medverkar till goda, långsiktiga leverantörsrelationer på ett affärsmässigt sätt. Du ansvarar för den operativa och löpande inköpsverksamheten, innefattande hantering av inköpsorder, leveransbevakning samt lager. Du samverkar även med teknisk chef i utvärdering av produkter samt synkronisering mellan nordiska länders produktportföljer i syfte att stärka en Processingstandard inom Norden. Ditt ansvarsområde omfattas av att utveckla och implementera rutiner och processer för ett effektivt och lönsamt inköps- och logistikarbete.

Placering i Kungsbacka. I tjänsten som inköps- och logistikchef har du personalansvar för ca 10 personer. Du rapporterar till VD samt ingår i ledningsgrupp.

Läs mer om tjänsten här >

Projektledare affärsområde Water Treatment Solutions i Kungsbacka

Arbetsuppgifter

Du driver självständigt projekt från planeringsstadiet till slutbesiktning så att uppställda mål nås och att resultat levereras till beställaren enligt kundens förväntningar. I rollen ingår att driva affärsrelationen med kund och leverantör och du samordnar kontakter och ansvarar för teknikutförandet.
- Planering av arbete, materialflöden, personalresurser och underentreprenörer. 
- Hålla kontakter med beställare och vara företagets representant vid bland annat byggmöten och besiktningar.
Du har hela Sverige som ditt arbetsfält så övernattningar kan förekomma.

Läs mer om tjänsten här >

Projektledare inom vattenbehandling till Processing i Stockholm

Planering av arbete, materialflöden, personalresurser och underentreprenörer. 
Hålla kontakter med beställare och vara företagets representant vid bland annat byggmöten och besiktningar.

Läs mer om tjänsten här >

Systemtekniker med placering i Stockholm

Med utgångspunkt från vårt kontor i Nacka.

Som systemtekniker är du företagets ansikte utåt och du möter våra kunder dagligen. Du kommer att arbeta med felsökning, felavhjälpning, förebyggande underhåll, installation samt driftsättning av produkter och system relaterade till vattenreningsprocessen.

Ett krav är att du har flerårig yrkeserfarenhet inom området processteknik, styr och regler, automation eller VVS arbeten med plaströrsystem. Du arbetar huvudsakligen inom Mälardalen och befinner dig tidvis på resande fot. Meriterande är tidigare erfarenheter inom bad- eller vattenreningsbranschen.

För tjänsten gäller heltid, tillsvidareanställning och fast lön.
Urval och intervjuer görs löpande och konfidentiellt.
Vi tar endast emot ansökan via e-post: info@processing.se
Märk ansökan ”Systemtekniker Stockholm”